Hamburger with salmon
1 ½ lbs. (680 g) salmon fillet, boneless and skinless
2 tbsp. at. tea (10 ml) Dijon mustard
2 sliced green onions
1/2 cup (125 mL) bread crumbs
1 C. at. soup (15 ml) capers, drained
Salt and black pepper to taste
2 tbsp. at. soup (30 ml) butter or olive oil
Lemon quarters
Tabasco sauce
Cut the salmon into large pieces, and put 1 quart in a food processor, with the mustard. Pulsate until the mixture is pureed.
Add shallots and remaining salmon, and pulse until fish is chopped and mix well with mashed potatoes. You must leave pieces of salmon the size of a tartar.
Pour the mixture into a bowl, stir in the bread crumbs, capers, tabasco sauce, salt and pepper. Form four balls.
Place the butter or oil in a nonstick skillet over medium-high heat. When the butter or oil is hot, cook the burgers for 3 to 4 minutes on each side, turning once. Make a cut and look inside if the meatballs are perfect. Do not over cook the salmon. Be careful not to overcook. Serve bread, salad, mayonnaise or tartar sauce with the ingredients you desire.
شكرا لك .. الى اللقاء
لاتنسى الاعجاب بصفحتنا عبر الفيس بوك لمتابعتة كل جديد وايضا من اجل التواصل معنا بشكل مباشر ومستمر.
تابعيمكنك الان متابعتنا عبر جوجل بلاس وارسال مقترحاتك وايضا حتى يصلك جميع الموضوعات الحصرية فور نشرها.
تابعتواصل دائما مع اصدقاء يشاركونك نفس الاهتمامات وذلك من خلال متابعة صفحتنا الرسمية عبر تويتر.
تابعيسعدنا أن تكون احد افراد عائلة ومحبى قناة مطبخ أم عدة وذلك عن طريق الاشتراك فى قناتنا على اليوتيوب.
تابع