Recipe of Jeera Mirchi
20 Green chillies
Salt (as required)
Lemon juice
2 tbsp Cummin seeds
3 tbsp Garlic (pounded)
Wash and slit green chillies from one side then remove seeds, keep aside.
In a pan roast cummin seeds, let it cool down then pound it.
In a bowl put the pounded seeds, lemon juice, salt and garlic with a tablespoon of oil, mix all well.
Fill each chilli with the masala and lay in a pan, when all done put the remaining masala on top of green chillies. Add a tablespoon of oil in the pan, cover it and cook on low flame till chillies are cooked.
شكرا لك .. الى اللقاء
لاتنسى الاعجاب بصفحتنا عبر الفيس بوك لمتابعتة كل جديد وايضا من اجل التواصل معنا بشكل مباشر ومستمر.
تابعيمكنك الان متابعتنا عبر جوجل بلاس وارسال مقترحاتك وايضا حتى يصلك جميع الموضوعات الحصرية فور نشرها.
تابعتواصل دائما مع اصدقاء يشاركونك نفس الاهتمامات وذلك من خلال متابعة صفحتنا الرسمية عبر تويتر.
تابعيسعدنا أن تكون احد افراد عائلة ومحبى قناة مطبخ أم عدة وذلك عن طريق الاشتراك فى قناتنا على اليوتيوب.
تابع