MONGOLIAN CHICKEN SERVED WITH
GARLIC RICE
CHICKEN BONELESS 1/2 KG CUT INTO CUBES
CARROT 1 CUT INTO JULEINE PIECES (BLANCHED)
BROCCOLI 1/2 CUP FLORETS BLANCHED
ONIONS 2 SLICED
SALT 1/2 TSP
BLACK PEPPER 1/2 TSP
OIL 1/4 CUP
GARLIC 1 TSP
DIPITT KETCHUP 5 TBSP
DIPITT SMOKY BBQ SAUCE 2 TBSP
VINEGAR 1 TBSP
DIPITT HOT SAUCE 1 TBSP
WATER 1/4 TO 1/2 CUP
PUT OIL, FRY GARLIC TILL GOLDEN.
THEN ADD BONELESS CHICKEN (MARINATED WITH SALT AND BLACK PEPPER).
COOK FOR SOMETIME TILL TENDER.
THEN ADD IN KETCHUP, BBQ SAUCE, VINEGAR, HOT SAUCE AND WATER N COOK IT TILL ALL COMBINED.
FINALLY ADD IN VEGGIES , TOSS AND SERVE !!
GARLIC RICE:
PUT OIL 1/4 CUP, FRY 2 TBSP GARLIC TILL GOLDEN.
ADD IN GREEN CHILLIES CHOPPED, CHICKEN POWDER 1 TSP, BLACK PEPPER 1/2TSP.
ADD IN BOILED RICE 1/2 KG , CORRIANDER LEAVES 1 CUP CHOPPED N TOSS ALL VERY WELL.
شكرا لك .. الى اللقاء
لاتنسى الاعجاب بصفحتنا عبر الفيس بوك لمتابعتة كل جديد وايضا من اجل التواصل معنا بشكل مباشر ومستمر.
تابعيمكنك الان متابعتنا عبر جوجل بلاس وارسال مقترحاتك وايضا حتى يصلك جميع الموضوعات الحصرية فور نشرها.
تابعتواصل دائما مع اصدقاء يشاركونك نفس الاهتمامات وذلك من خلال متابعة صفحتنا الرسمية عبر تويتر.
تابعيسعدنا أن تكون احد افراد عائلة ومحبى قناة مطبخ أم عدة وذلك عن طريق الاشتراك فى قناتنا على اليوتيوب.
تابع