homemade AAM PAPAD
recipe.
1/2 kg chaunsa mango
1 cup sugar
2 pinch salt
1/2 teaspoon cardamom powder
2-3 pinches blackpeper and redchilli
Cut mangoes and make a paste
Transfer this paste to a nk stick pan and add the things..
Continuously stirring it until thickened
Then transfer it to a greased dish and let it dry in sunlight for atleast 2 days...
If u dont have direct sunlight then microwave it for 15 min and keep it in a fridge overnight
Next day remove it and make pieces and enjoy..
شكرا لك .. الى اللقاء
لاتنسى الاعجاب بصفحتنا عبر الفيس بوك لمتابعتة كل جديد وايضا من اجل التواصل معنا بشكل مباشر ومستمر.
تابعيمكنك الان متابعتنا عبر جوجل بلاس وارسال مقترحاتك وايضا حتى يصلك جميع الموضوعات الحصرية فور نشرها.
تابعتواصل دائما مع اصدقاء يشاركونك نفس الاهتمامات وذلك من خلال متابعة صفحتنا الرسمية عبر تويتر.
تابعيسعدنا أن تكون احد افراد عائلة ومحبى قناة مطبخ أم عدة وذلك عن طريق الاشتراك فى قناتنا على اليوتيوب.
تابع