CocoJam Tarts Recipe
1 cup Maizena (Corn flour)
2 tsp Baking powder
1 cup Dessicated Coconut (or fresh coconut bake in oven to crispiness)
1 tsp Cardamon powder or Vanilla essence
1 Egg
1 cup Castor Sugar
Butter or Margarine (for binding the dough)
Mix dry ingredients then add beaten egg and mix well. Bind using butter to soft dough, roll into 1/4 cm thickness roti.
Use any shaped cutter to shape the tarts, from that use half of the shaped tarts to make a hole in centre, use smaller round cutter for filling jam.
Keep the intact shape below and sandwich with the hollow one on top
Glaze with beaten egg sprinkle dessicated coconut then fill centre hollow with red jam.
Place on greased tray, when tray is full bake on 200°C till golden brown color.
شكرا لك .. الى اللقاء
لاتنسى الاعجاب بصفحتنا عبر الفيس بوك لمتابعتة كل جديد وايضا من اجل التواصل معنا بشكل مباشر ومستمر.
تابعيمكنك الان متابعتنا عبر جوجل بلاس وارسال مقترحاتك وايضا حتى يصلك جميع الموضوعات الحصرية فور نشرها.
تابعتواصل دائما مع اصدقاء يشاركونك نفس الاهتمامات وذلك من خلال متابعة صفحتنا الرسمية عبر تويتر.
تابعيسعدنا أن تكون احد افراد عائلة ومحبى قناة مطبخ أم عدة وذلك عن طريق الاشتراك فى قناتنا على اليوتيوب.
تابع