Datenut Bread Recipe
5, clean, empty soup cans (15 ounce)
1 cup (8-ounce pkg) diced dates
3/4 cup raisins
1 tsp baking soda
1 cup boiling water
2 Tbsp soft butter
1 cup sugar
1 tsp vanilla
1 egg
1 1/3 cups flour
3/4 cup chopped walnuts or pecans
1 cup (8-ounce pkg) diced dates
3/4 cup raisins
1 tsp baking soda
1 cup boiling water
2 Tbsp soft butter
1 cup sugar
1 tsp vanilla
1 egg
1 1/3 cups flour
3/4 cup chopped walnuts or pecans
Instructions
Place dates and raisins in bowl. Add soda and boiling water. Cover and let stand.Cream butter and sugar. Add vanilla, then egg, and beat well. Add flour, mix until moistened. Pour in fruit mixture, including liquid, and pecans, and mix gently to prevent crushing the fruits.
Generously grease cans, being very careful not to cut yourself on top of can.
Turn dough into prepared cans, filling each 2/3 full with dough, pressing down with spoon. Place cans on a baking sheet and cover tops of cans with inverted, greased baking sheet.
Bake at 325 degrees for 45 minutes, or until bread tests done.
Slice thin and serve with whipped cream cheese made by whipping a few tablespoons of milk with cream cheese.
شكرا لك .. الى اللقاء
لاتنسى الاعجاب بصفحتنا عبر الفيس بوك لمتابعتة كل جديد وايضا من اجل التواصل معنا بشكل مباشر ومستمر.
تابعيمكنك الان متابعتنا عبر جوجل بلاس وارسال مقترحاتك وايضا حتى يصلك جميع الموضوعات الحصرية فور نشرها.
تابعتواصل دائما مع اصدقاء يشاركونك نفس الاهتمامات وذلك من خلال متابعة صفحتنا الرسمية عبر تويتر.
تابعيسعدنا أن تكون احد افراد عائلة ومحبى قناة مطبخ أم عدة وذلك عن طريق الاشتراك فى قناتنا على اليوتيوب.
تابع